Имаш някакъв въпрос?
+359 887 460 900
Имаш някакъв въпрос?
092 66 11 66
Посети нашия сервиз
гр. Враца, жк. Дъбника - срещу КАТ

За фирмата

АНДИ ООД е основана през 1998г. с основна дейност търговия с моторни масла и смазочни материали и автосервизно обслужване.

През годините в условията на конкуренция и динамичен пазар, фирмата съумя да затвърди позиция и име в бранша като постоянно разширяваше дейността си. Към днешна дата, АНДИ ООД предлага широка гама от продукти и услуги в сферата на автомобило-поддръжката.

Дългогодишният ни опит в областта на моторните масла, добавки и грижа за автомобила и с оглед несигурността на доставките на международните пазари през последните години, доведе до дръзкото и смело решение през 2018г. фирмата да патентова своя собствена марка автомобилни масла и смазочни материали.

АНДИ ООД продължава да е в договорни отношения с известните компании за смазочни материали  –  Shell, Castrol и Lubrica, с което покрива на 100% нуждите на клиентите си. 

АНДИ ООД Притежава разрешително от Министерство на Околната Среда и Водите за събиране, транспорт и съхранение на отработени масла и маслени филтри. 

АНДИ ООД изпълнява малки и големи поръчки в срок. В състояние е да задоволи както ценово ориентирани потребители, така и клиенти, за които качеството е на първо място.

АНДИ ООД е успешно сертифицирана по стандарта БДС EN ISO 9001:2015 за управление на качеството, процесите и удовлетвореността на клиентите.

Продуктите с марка BLENDOL с лекота се наложиха в различни сектори на приложение при всички дългогодишни клиенти на фирмата. Съотношението цена/качество го наложи като предпочитан продукт сред новите клиенти на фирмата.

Магазин
0 items Количка
Моят профил