Марки
 
Количка
0 продукта
 
Най-продавани
 

Антибактериален гел A1 500ml

Антибактериален гел A1 500ml
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Share |

Цена: 7.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Antibacterial Gel
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте Go Back
АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ A1 за дезинфекция на ръце за професионална и масова употреба. 500 мл.
 
 

Препарат с бактерицидно и фунгицидно действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение, козметична и фармацевтична индустрия.
Начин на употреба: продуктът е готов за употреба. Достатъчно количество от препарата се нанася върху сухи и видимо чисти ръце. Втрива се в кожата на ръцете в продължение на 60 секунди. Количеството на дезинфектанта трябва да е достатъчно, за да се поддържа кожата на ръцете влажна през целия период на експозиция. След изтичане времето на въздействие ръцете се оставят да изсъхнат, без да се изплакват с вода.


Съхранение: да се съхранява в оригиналната опаковка, при t от 5 ДО 25°С, далеч от топлина и източници на запалване.

На вниманието на потребителя: Н225 Силно запалими течности и пари. Р102 Да се съхранява извън обсега на деца; Р210 Да се пази от топлина, искри, открит пламък, нагорещени повърхности. Тютюнопушенето забранено; Р243 Вземете предпазни мерки срещу освобождаване на статичното електричество; РЗ05+Р351+Р338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути, свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате; Р403+P235 Да се съхранява на добре проветриво място. Да се съхранява на хладно. Р501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с нормативната уредба.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: