Марки
 
Количка
0 продукта
 

CASTROL TDA Антигел за дизелово гориво 250ml

CASTROL TDA Антигел за дизелово гориво 250ml
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Share |

Цена: 14.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: Additive
Марка: Castrol
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте Go Back

    Добавка за дизел CASTROL TDA представлява комплексна многофункционална присадка за дизелово гориво. Може да се използва през всички сезони в обемно съотношение с горивото 1:1000. Присадката е предназначена за всички видове дизелови двигатели с или без турбо компресор. Приложима е при автомобили със система Common Rail и Pump Nuzzle, независимо от това дали са монтирани в камиони, автобуси, трактори или се касае за стационарни дизели. Подобрява течливостта до -26° С.
    Castrol TDA има следните свойства:

· Castrol TDA не въздейства отрицателно върху детонационната и устойчивостта на дизеловото гориво.
· На база на ниската концентрация, в която присъства в горивото, Castrol TDA не въздейства върху визкозитета и плътността му.

· Castrol TDA има мощни депресаторни свойства. Използвана в препоръчаното съотношение значително подобрява нискотемпературните свойства на дизеловите горива, като температура на помътняване, пределна температура на филтруемост и температура на застиване.

· Castrol TDA има антиокислителни свойства, като по този начин стабилизира горивото и прави възможно продължителното му съхранение.

· Castrol TDA се явява инхибитор, като по този начин предпазва от корозия и частично подтиска вредното въздействие на серните съединения.

· Castrol TDA има високи противоизносни свойства. Добавката напълно компенсира недостатъчните смазващи свойства на стандартните дизелови горива.

АНАЛОГ: BIZOL Diesel-Antigel (made in Germany)


Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: